Klímák 25 - 40 m2 között
  Klímák 40 - 60 m2 között
   Márkafüggetlen karbantartás és szerelés Budapesten és Pest Megyében

   Klíma szerelés és tisztítás,karbantartás

   Rólunk klíma szerelés Budapesten és Pest megyében

   Szakszerű klímaszerelés Budapest

   Cégünk 1998-tól foglalkozik hűtéstechnikával; Lakások, Irodák, Üzletek, Szerver helyiségek klimatizálása. Légkondi szervíz. Kérjen díjmentes , ingyenes helyszíni felmérést, szaktanácsadást, vagy árajánlatot telefonon, írásban, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Folyamatosan megújuló akciónkban mindig más-más készülék szerepel kedvezményes áron. Bármilyen berendezéssel kapcsolatban keressen, és megtaláljuk az Ön számára legjobb árat!
   Forgalmazás

   Klíma webáruház beépítéssel

   Miért éri meg tőlünk klímaberendezést vásárolni?Nálunk minden át tartalmazza a szakszerű beépítést és akár 10 év garanciát. 23év tapasztalattal.

   Beépítés & tisztítás

   Klíma tisztítás

   A nem tisztított klímák ártalmasak lehetnek az egészségre. Célszerű évente megfelelően karbantartani a klímát akár nálunk vásárolta vagy mástól vállaljuk klímák tisztítását.

   Karbantartás & szerviz

   Klímaszerelés, Budapest és Pest megyében

   A nálunk vásárolt klímát rövid határidővel be is szereljük Önnél.

   Tanácsadás & üzemeltetés

   Lakossági és ipari klímák

   Fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön használói igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása. Hívjon minket vagy kérje ingyenes visszahívásunkat és segítünk a tökéletes készüléket kiválasztani.

   Fűtés klímával igen!

   Egy hősugárzó 1 kW elektromos áramból 1 kW fűtési energiát tud előállítani, ezzel szemben egy fűtésre optimalizált klíma 1kW áramból 3-5 kW fűtési energiát állít elő.
   1.
   akár -15 fokban is használható
   2.
   csendes, azonnal fűt
   3.
   gazdaságos
   6.
   szűri a szoba levegőjét
   7.
   rezsi csökkentő & energiatakarékos
   4.
   helyiségenként szabályozható
   6.
   automatizálható,programozható
   8.
   tartós akár 10 év garancia
   Csak válogatott megbízható klímákat értékesítünk és építünk
   Nézze meg munkáinkat 23év
   tapasztalattal dolgozunk.
   klima-szerelok-budapest
   olcso-jo-klimak
   Márkafüggetlen klíma szerelők Pest megyében és Budapesten

   Klíma webáruház

   Amennyiben az ön által kiválasztott klíma nem szerepel az aktuális akciós klímáink között, kérem telefonon, vagy emailen érdeklődjön további akcióinkról!

   Klíma tisztás

   A tisztítás rendszeressége függ a használat intenzitásától és az esetleges háziállatoktól, ezért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy minden évben egyszer ki kell tisztíttatni

   Tanácsadás

   Fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön használói igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása. Az épület szerkezet, szigetelése …

   Klíma javítás

   Nem működik megfelelően klímakészüléke?! Csak meleget fúj? Elromlott a klímája vagy hibát észlelt készülékének működésében? Keressen minket!

   Üzemeltetés

   A klímát beszereltetőknek érdemes rendszeresen ellenőrizniük a nyílászárók szigetelését is: a hatékony hűtés – akárcsak a hatékony fűtés …

   Klíma karbantartás

   Egy klíma megfelelő működése esetén, nincs szükség évente gáztöltésre, ha mégis, akkor szerelési hiba okozhatja vagy valóban elérkezett az idő egy cserére.